Om musvit-service / Cookies og privatpolitik

Se vores privatpolitik og cookies

  
Rengøring Sjælland Musvit-Service
 
 
Privatlivspolitik og cookies.
 
 
Privatlivspolitik
 
 
Dine personlige oplysninger
 
Når du kontakter os, rekvirerer tilbud eller på anden vis afgiver personlige oplysninger til os, behandler Musvit-Service IVS som dataansvarlig dine oplysninger i henhold til databeskyttelsesforordningen.
 
 
Kontaktoplysninger

Musvit-Service IVS
Damvejen 2
3400 Hillerød
Tlf. 28923741
Mail. Musvit-Service@outlook.com
Cvr. 38036092
 
 
Formålet med indsamlingen af dine oplysninger
 
Vi indsamler dine data for at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde og for at kunne give dig den bedste service ved henvendelse til os, samt hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer.
 
Behandlingen sker i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af rengøringsopgaven for dig.
 
 
Kategorier af personoplysninger
 
Vi indsamler almindelige personoplysninger om dig som navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse.
 
 
Videregivelse af dine oplysninger
 
Vi gør opmærksom på, at dine oplysninger eventuelt kan blive videregivet til underleverandøre i forbindelse med udførelse af opgaven hos dig. Det kan eksempelvis ske, hvis vi skal bruge underleverandøre til at kunne udføre opgaven hos dig.
 
 
Hvor stammer oplysningerne fra
 
Vi behandler de oplysninger du selv giver os i forbindelse med kontakt enten via telefon, e-mail, almindeligt brev eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.
 
 
Opbevaring
 
Vi opbevarer dine data så længe det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål og i øvrigt i overensstemmelse med øvrig lovgivning, bl.a. bogføringsloven.
 
 
Dine rettigheder
 
Vi gør opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, vi behandler om dig:
 
Retten til indsigt
-Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning
-Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling
-Retten til dataportabilitet
 
 
Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Musvit-Service, skal du rette henvendelse på Musvit-Service@outlook.com - Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Derudover håndtere vi persondata der er opbevaret i aflåste skabe, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
 
Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk. Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.
 
 
Cookies
 
 
Hvad er cookies

Vores webstite anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Så bare rolig!

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer.
 

Formål med cookies på vores website
 
- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
 
- Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
Vi anvender analyseværktøjet Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på vores hjemmeside. Google Analytics behandler oplysningerne på vores vegne, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på vores hjemmeside til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.
Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 
- Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.
 
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 

Ændre indstillinger om cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer har du mulighed for at slette dem helt eller delvist, eller undgå at modtage der ligger på din harddisk.
 

Sådan sletter du dine cookies

Du går ganske enkelt ind i din internetbrowser og finder indstillinger. Her kan du tilvælge og fravælge cookies. Du kan samme sted slette dem, ligesom du kan gå ind under dit drev og vælge oprydning af filer.
 

Med venlig hilsen
www.MusvitService.dk

Lasse Dalå
 
 

Musvit-Service

 
Meterbuen 6-12, Byg. 4 - 1.Sal tv,
2740 Skovlunde
 
Damvejen 2, 3400 Hillerød
 
Musvit-Service@Outlook.com
www.MusvitService.dk
 
Tlf.  60 72 21 88
Cvr. 38 03 60 92
 

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
 
 
 
 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseriservice Have og anlæg service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice - tæpperens - persiennerens og gardinrens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
Musvit-Service Erhvervsrengøring
Hos Musvit-Service hjælper vi ved:
Erhvervsrengøring - Industrirengøring - Butiksrengøring - Kontorrengøring - Institutionsrengøring - Hovedrengøring - Entreprise rengøring - Flyttelejligheder - Amen rengøring - Trappevask - Intern service - Vinduespolering - Linnedservice - Tæpperens - Vedligeholdelse af haveanlæg - Snerydning - Måtteservice - Gardinvask - Persiennevask - Specialbehandling af gulve - Ad-hoc opgaver M.m.
 
Erhvervsrengøring i Nordsjælland - Vestsjælland og København
Vi tilbyder erhvervs-rengøring i Hillerød - Lillerød - Birkerød - Farum - Værløse - Lynge - Hørsholm - Fredensborg - Espergærde - Ålsgårde - Gilleleje - Græsted - Helsinge - Hundested - Frederiksværk - Frederikssund - Jægerspris - Gørlev - Gørløse - Jyllinge - Ølstykke - Kokkedal - Nivå - Humlebæk - Helsingør - Vedbæk - Kongens lyngby - Smørum - Ganløse - Veksø - Gentofte - Rødovre - Albertslund - Høje Taastrup - Avedøre - Tårnby - Herlev - Skovlunde - Ballerup - Gladsaxe - Buddinge - Brøndby - Hedehusene - Holte - Rungsted - Taarbæk - København - Kastrup - Hundige - Dragør - Greve - Karslunde - Solrød strand - Tune - Gadstrup - Roskilde - Gadstrup - Fløng - Kirke Hvalsø - Holbæk - Skibby - Kirke Sonnerup - Vipperød - Ejby - Køge - Haslev - Store Heddinge - Glumsø - Ringsted - Dianalund - Jyderup - Kalundborg osv. Ring og få et uforpligtende tilbud på rengøring i dag!