Vi tilbyder / Rengøring / Hovedrengøring
Hovedrengøring på Sjælland
Vi tilbyder stabil og effektiv hovedrengøring
Trænger i til en hovedrengøring?
Vi tilbyder rene linjer, hvor i kan få gjort rent fra top til bund
Ring i dag og få et tilbud på hovedrengøring
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Hovedrengøring

Trænger jeres forretning til at få en ordentlig hovedrengøring?
 
Ofte har virksomheder en aftale omkring de områder der bliver gjort rent i det daglige, men der er ikke mange som tænker over at der altså også trænger til en hovedrengøring i ny og næ. Støv og snavs samler sig overalt og ved hovedrengøring tager man eksempelvis spindelvæv, bogreoler, skabe, skuffer og andre ting som normalt ikke bliver rengjort så ofte.
 
Det kan også være at i lige er flyttet og herved trænger til at alt bliver rengjort og klar til brug når i vil flytte ind i nye lokalerne. Mulighederne er mange, men det vigtigste er at vi står klar til at hjælpe jer, hvis i har brug for at gjort ordentligt rent.
 
Vi har bemandingen til at klare opgaverne ved hovedrengøring og vi ved at rene linjer og et optimalt arbejdsmiljø er vigtigt for at vores kunder trives på arbejdspladsen.
 
Ring til os i dag og book et tidspunkt, hvor vi kommer med et uforpligtende tilbud på hovedrengøringen. Vi er klar til at assistere jer.
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service / Rengøring

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark