Vi tilbyder / Erhvervsrengøring / Butiksrengøring
Butiksrengøring på Sjælland
Vi tilbyder stabil og effektiv butiksrengøring
Få butiksrengøring fra kun kr. 300,- ekskl. moms
Vi står inde for at der bliver gjort ordentligt rent.
Ring i dag og få et tilbud på butiksrengøring
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Butiksrengøring

Vi tilbyder butiksrengøring til erhvervslivet på Sjælland, hvor vi garantere effektiv og pålidelig service, og efterlader jeres butikslokaler skinnende rene og indbydende. Kunder vil gerne gå rundt og shoppe i en pæn og ren butik, og det kan vi hjælpe med her hos Musvit-Service Aps.
 
Vi kender til de daglige gøremål for at holde butikker rene og representable, da vi har mange års erfaring inden for butiksrengøring.
 

Rengøringsteam

Vores dedikeret team af medarbejdere er dansktalende, serviceminded og effektive.
 

Område

Vi tilbyder butiksrengøring på hele Sjælland, hvor vi startede med at have kunder i Nordsjælland og København, og løbende er vækstet til at have rengøringskunder rundt omkring på hele Sjælland.
 

Samarbejde

Vi går altid op i at vores kunder er tilfredse. Når vi laver et samarbejde ud fra jeres ønsker og behov ved butiksrengøring, så vil vores serviceleder og rengøringsassistent være jeres direkte kontaktpersoner, og vi holder det vi lover.
 

Tilfredshedsgaranti

Vi udfører løbende inspektion på vores rengøringspladser for at opretholde den gode butiksrengøring vi nu tilbyder. Vi har et ønske om at være i tæt kontakt med vores kunder uanset om det er positivt eller konstruktivt, for at vi altid kan leve op til vores kunders forventninger om et rent og behageligt miljø. Derfor har du som kunde hos os en personlig serviceleder tilknyttet du altid kan ringe til, hvis i f.eks. en dag skal holde et ekstra firmaarrangement eller andet.
 

Honorering

Vi yder alle former for butiksrengøring på timebasis, dagbasis, ugebasis, månedbasis eller ved enkeltopgaver ud fra jeres ønske.
 

Pris på butiksrengøring

Vores priser ligger fra kr. 275,- ekskl. moms i timen, hvor alt er inklusiv. Både medarbejdere, forsikringer, rengøringsmidler, maskiner og transport er med i prisen. Du får ingen "skjulte" ekstra regninger når du benytter vores services.
 

Konkurrencedygtige

Vi ved at vi er konkurrencedygtige og samtidig står vi for at leverer kvalitetsrengøring. Ring i dag for at få et uforpligtende tilbud fra os på telefon 60722188
 
 
Rengøring Rengøringsplads Rengøringsmedarbejder
 
 
Her kan du læse mere om vores serviceydelser ved erhvervsrengøring:
 
 
 
   
Din servicepartner   
 
Hvad søger du hjælp til?   
 
 
 
 
 
 
Kort om os
 
Vi kører på hele Sjælland.
 
Mere end 25 års erfaring.
 
Stabile og effektive assistenter.
 
Dansktalende og serviceminded.
  
Fast personale der kommer hos jer.
 
Fra kun kr. 275,- ekskl. moms.
  
Kontakt os for forespørgsel på pris.
 
 
Musvit-Service Aps
 
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde
Cvr. 38036092
 
Mail. Musvit-Service@Outlook.com
Tlf.    60722188
 
Man-Fre  07:00 - 18:00
Lør-Søn   08:00 - 16:00
 
 
Kunder
 
 
Udtagelse
Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn. Nilfisken bliver svinget og gulvmoppen svejer igennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Jeg kan varmt anbefale MusvitService.dk - Udtagelse: Tina Rappold - MB Automatik
 
Fint besøg af Arbejdstilsynet
Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet, som var på rutinetjek i rengøringsbranchen. Ved gennemgåelse af vores arbejdsprocedure, arbejdsmiljø og sikkerhed, kan vi informere om at vi har fået "grøn smiley" da vi lever op til gældende regler og passer på vores medarbejdere.
 
 
 
 
Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit =)
 
Tlf.  60722188   Mail.  Musvit-Service@Outlook.com
 
Du kan også udfylde formularen oppe på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.