Vi tilbyder / Rengøring / Rengøring af skurvogne

Rengøring af skurvogne på Sjælland

  
Rengøring Sjælland Musvit-Service
 

Rengøring af skurvogne

Vi kender til dagligdagens gøremål når vi taler om rengøring at skurvogne. Små rengøringsopgaver kan vi sagtens hjælpe med, også når der er tale om rengøring af skurvogne, som står ude på byggepladserne.
 
Ofte er der tale om beskidte skurvogne, hvor der virkelig trænger til en rengøring, da byggefolkene render ind og ud med jord på skoene. Her kender vi til rengøringsopgaven og vi er ikke blege for at tage ordentligt fat når skurvognene skal rengøres.
 
Tøv ikke med at ringe, vi står klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få en pris på at udføre rengøringen ude i jeres skurvogne.
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service / Rengøring

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseriservice Have og anlæg service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
Referencer Musvit Service Rengøring
 
 
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark | Tlf.: 28923741