Vi tilbyder / Erhvervsrengøring / Håndværkerrengøring
 
Rengøring efter håndhærker
Vi tilbyder håndværkerrengøring i Nordsjælland - Midtsjælland - Vestsjælland - Sydsjælland - Region hovedstaden
Få rengøring efter håndværkeren fra kun kr. 275,- ekskl. moms
Vi står inde for at der bliver gjort ordentligt rent
Ring i dag og få et tilbud på håndværkerrengøring
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Rengøring efter håndværker

 
Vi tilbyder håndværkerrengøring, hvor vi gør grundigt rent for at jeres lokaler kommer til at skinne.
 
Med bred erfaring i rengøring efter håndværkere ved vi at det i mange tilfælde kræver en ekstra hånd for at få lokalerne rene og indbydende.
 
Støvpartikler, puds og andre ting flyver rundt i luften når maskinerne arbejder og derfor kan der trænge til en grundig hovedrengøring efter at arbejdet er udført.
 

Rengøringsteam

Vores dedikeret team af medarbejdere er dansktalende, serviceminded og effektive. I får fast rengøringspersonale, som kommer og gør skinnende rent hos jer.
 

Område

Vi tilbyder grundig og effektiv håndværkerrengøring på hele Sjælland. Vores medarbejdere bor i forskellige regioner af Sjælland og derfor har vi altid medarbejdere i nærheden af jer, som er klar til at hjælpe. Størstedelen af vores kundekreds er i Nordsjælland og region hovedstaden, hvor vi f.eks. tilbyder assistance i kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal, Furesø, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og mange flere kommuner. Vi er vækstet til at have kunder i nord, syd, øst og vest af Sjælland, så vi er leveringsdygtige og konkurrencedygtige uanset, hvor på Sjælland at vi gør rent.
 

Samarbejde

Vi går altid op i at vores kunder er tilfredse. Når vi laver et samarbejde ud fra jeres ønsker og behov ved håndværkerrengøring, så vil vores serviceleder og rengøringsassistent være jeres direkte kontaktpersoner, og vi holder det vi lover.
 

Tilfredshedsgaranti

Vi udfører løbende inspektion på vores rengøringspladser for at opretholde den gode service vi nu tilbyder. Vi har et ønske om at være i tæt kontakt med vores kunder uanset om det er positivt eller konstruktivt, for at vi altid kan leve op til vores kunders forventninger om et rent og behageligt miljø. Derfor har du som kunde hos os en personlig serviceleder tilknyttet du altid kan ringe til, hvis i f.eks. en dag skal holde et ekstra firmaarrangement eller andet.
 

Honorering

Vi yder alle former for håndværkerrengøring på timebasis, dagbasis, ugebasis, månedbasis eller ved enkeltopgaver ud fra jeres ønske.
 

Pris på håndværkerrengøring

Vores priser ligger fra kr. 275,- ekskl. moms i timen, hvor alt er inklusiv. Både medarbejdere, forsikringer, rengøringsmidler, maskiner og transport er med i prisen. Du får ingen "skjulte" ekstra regninger når du benytter vores services.
 

Konkurrencedygtige

Vi er konkurrencedygtige på pris og samtidig leveringsdygtige ved kvalitetsrengøring. Ring i dag for at få et uforpligtende tilbud fra os på telefon 60722188
 
 
 
Rengøring Rengøringsplads Rengøringsmedarbejder
 
 
Her kan du læse mere om vores serviceydelser ved erhvervsrengøring:
 
 
 
   
Din servicepartner   
 
Hvad søger du hjælp til?   
 
 
 
 
 
 
Kort om os
 
Vi kører på hele Sjælland.
 
Mere end 25 års erfaring.
 
Stabile og effektive assistenter.
 
Dansktalende og serviceminded.
  
Fast personale der kommer hos jer.
 
Fra kun kr. 275,- ekskl. moms.
  
Kontakt os for forespørgsel på pris.
 
 
Musvit-Service Aps
 
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde
Cvr. 38036092
 
Mail. Musvit-Service@Outlook.com
Tlf.    60722188
 
Man-Fre  07:00 - 18:00
Lør-Søn   08:00 - 16:00
 
 
Kunder
 
 
 
Udtagelse
Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn. Nilfisken bliver svinget og gulvmoppen svejer igennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Jeg kan varmt anbefale MusvitService.dk - Udtagelse: Tina Rappold - MB Automatik
 
 
Fint besøg af Arbejdstilsynet
Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet, som var på rutinetjek i rengøringsbranchen. Ved gennemgåelse af vores arbejdsprocedure, arbejdsmiljø og sikkerhed, kan vi informere om at vi har fået "grøn smiley" da vi lever op til gældende regler og passer på vores medarbejdere.
 
 
 
 
 
Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit =)
 
Tlf.  60722188   Mail.  Musvit-Service@Outlook.com
 
Du kan også udfylde formularen oppe på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.