Vi tilbyder / Ejendomsservice / Vinduespudsning
Vinduespudsning på Sjælland
Vi tilbyder vinduespudsning i Nordsjælland - Midtsjælland - Vestsjælland - Sydsjælland - Region hovedstaden
Vores vinduespudser kører på hele Sjælland
Lav en serviceaftale med os, så i kan få rene vinduer
Få et tilbud på vinduespudsning
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Vinduespudsning

 
Hos Musvit-Service Aps tilbyder vi professionel vinduespudsning.
 
Snavs, polm og fugleklatter kommer over tid når man kigger ud af vinduerne og her sørger vi får at i kan se klart ud af jeres vinduer. Mange af vores kunder får pudset vinduer hver tredje måned, hvert halve år eller efter ønskede behov.
 
Vi pudser både indvendigt og udvendigt glas, hvor vi har forskellige stiger og stilladser til rådighed for at kunne udføre arbejdsopgaven, som i har brug for assistance til.
 

Medarbejdere

Vores dedikeret team af medarbejdere er dansktalende, serviceminded og effektive. I får fast personale, som står for at vedligeholde jeres ejendomme.
 

Område

Vi tilbyder grundig og effektiv vinduespudsning på hele Sjælland. Vores medarbejdere bor i forskellige regioner af Sjælland og derfor har vi altid medarbejdere i nærheden af jer, som er klar til at hjælpe. Størstedelen af vores kundekreds er i Nordsjælland og region hovedstaden, hvor vi f.eks. tilbyder assistance i kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal, Furesø, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og mange flere kommuner. Vi er vækstet til at have kunder i nord, syd, øst og vest af Sjælland, så vi er leveringsdygtige og konkurrencedygtige uanset, hvor på Sjælland at vi pudser vinduer.
 

Samarbejde

Vi går altid op i at vores kunder er tilfredse. Når vi laver et samarbejde ud fra jeres ønsker og behov ved vinduespudsning, så vil vores serviceleder og faste vinduespudser være jeres direkte kontaktpersoner, og vi holder det vi lover.
 

Tilfredshedsgaranti

Vi udfører løbende inspektion ved ejendomsservice for at opretholde den gode vinduespudsning vi nu tilbyder. Vi har et ønske om at være i tæt kontakt med vores kunder uanset om det er positivt eller konstruktivt, for at vi altid kan leve op til vores kunders forventninger om et rent og behageligt miljø. Derfor har du som kunde hos os en personlig serviceleder tilknyttet du altid kan ringe til, hvis i f.eks. har tilføjelser eller andet.
 

Honorering

Vi yder vinduespudsning på fast pris, timebasis, dagsbasis, kvartalsbasis, årsbasis eller ved enkeltopgaver ud fra jeres ønske.
 

Pris på vinduespudsning

Vores priser ligger fra kr. 275,- ekskl. moms i timen for vinduespudsning, hvor alt er inklusiv. Både medarbejdere, forsikringer, midler, maskiner og transport er med i prisen. Du får ingen "skjulte" ekstra regninger når du benytter vores services.
 

Konkurrencedygtige

Vi er konkurrencedygtige på pris og samtidig leveringsdygtige i at pudse vinduer og glasfacader. Ring i dag for at få et uforpligtende tilbud fra os på telefon 60722188
 
 
 
Gangareal ejendomsservice Gulvvask Trappevask ejendomsservice
 
 
Her kan du læse mere om vores ydelser ved ejendomsservice:
 
 
   
Din servicepartner   
 
Hvad søger du hjælp til?   
 
 
 
 
 
 
Kort om os
 
Vi kører på hele Sjælland.
 
Mere end 25 års erfaring.
 
Stabile og effektive assistenter.
 
Dansktalende og serviceminded.
  
Fast personale der kommer hos jer.
 
Fra kun kr. 275,- ekskl. moms.
  
Kontakt os for forespørgsel på pris.
 
 
Musvit-Service Aps
 
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde
Cvr. 38036092
 
Mail. Musvit-Service@Outlook.com
Tlf.    60722188
 
Man-Fre  07:00 - 18:00
Lør-Søn   08:00 - 16:00
 
Kunder
 
 
 
Udtagelse
Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn. Nilfisken bliver svinget og gulvmoppen svejer igennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Jeg kan varmt anbefale MusvitService.dk - Udtagelse: Tina Rappold - MB Automatik
 
 
Fint besøg af Arbejdstilsynet
Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet, som var på rutinetjek i rengøringsbranchen. Ved gennemgåelse af vores arbejdsprocedure, arbejdsmiljø og sikkerhed, kan vi informere om at vi har fået "grøn smiley" da vi lever op til gældende regler og passer på vores medarbejdere.
 
 
 
 
 
Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit =)
 
Tlf.  60722188   Mail.  Musvit-Service@Outlook.com
 
Du kan også udfylde formularen oppe på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.