Vi tilbyder / Ejendomsservice / Opskuring af gulve
Opskuring af gulve på Sjælland
Vi tilbyder opskuring af gulve i Nordsjælland - Midtsjælland - Vestsjælland - Region hovedstaden
Få et tilbud på opskuring af jeres gulve
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Opskuring af gulv

 
Vi yder professionel service ved opskuring af gulve, så i kan få jeres gulve til at se flotte ud igen.
 
Med årenes løb vil mange typer gulve blive trætte og slidte at se på og i mange tilfælde kan i faktisk få jeres gulve til at se rigtig pæne ud igen. Vi har mange års erfaring med at opskurer forskellige gulvtyper ved linoleumsgulve, vinylgulve, trægulve m.m. Vi oliere også trægulve, så i kan bibeholde det pæne resultatat efter en opskuring af gulvene.
 
Vi har både små og store gulvmaskiner, som kan komme i dybden og få snavset skuret væk for at det kan suges op med vores vandstøvsugere. Vi bruger kvalitetsbevidste og anerkendte produkter for at vi ikke skader jeres gulve.
 

Medarbejdere

Vores dedikeret team af medarbejdere er dansktalende, serviceminded og effektive. I får erfarne medarbejdere, som er vant til at opskure gulve.
 

Område

Vi tilbyder grundig opskuring af forskellige typer gulve på hele Sjælland. Vores medarbejdere bor i forskellige regioner af Sjælland og derfor har vi altid medarbejdere i nærheden af jer, som er klar til at hjælpe. Størstedelen af vores kundekreds er i Nordsjælland og region hovedstaden, hvor vi f.eks. tilbyder assistance i kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal, Furesø, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og mange flere kommuner. Vi er vækstet til at have kunder i nord, syd, øst og vest af Sjælland, så vi er leveringsdygtige og konkurrencedygtige uanset, hvor på Sjælland at vi skal opskure jeres gulv.
 

Samarbejde

Vi går altid op i at vores kunder er tilfredse. Når vi laver et samarbejde ud fra jeres ønsker og behov ved opskuring af jeres gulve, så vil vores serviceleder og gulvmand være jeres direkte kontaktpersoner, og vi holder det vi lover.
 

Tilfredshedsgaranti

Vi udfører løbende inspektion ved ejendomsservice for at opretholde den gode gulvservice vi nu tilbyder. Vi har et ønske om at være i tæt kontakt med vores kunder uanset om det er positivt eller konstruktivt, for at vi altid kan leve op til vores kunders forventninger om et rent og behageligt miljø. Derfor har du som kunde hos os en personlig serviceleder tilknyttet du altid kan ringe til, hvis i har spørgsmål.
 

Honorering

Vi yder opskuring af forskellige typer gulve på timepris og fastpris ud fra jeres ønske og behov.
 

Pris på opskuring af gulve

Vores priser ligger fra kr. 350,- ekskl. moms i timen, hvor alt er inklusiv i opskuringen af jeres gulve. Både medarbejdere, forsikringer, midler, maskiner og transport er med i prisen. Du får ingen "skjulte" ekstra regninger når du benytter vores services.
 

Konkurrencedygtige

Vi er konkurrencedygtige på pris og samtidig leveringsdygtige ved opskuring af gulve. Ring i dag for at få et uforpligtende tilbud fra os på telefon 60722188
 
 
 
Gangareal ejendomsservice Gulvvask Trappevask ejendomsservice
 
 
Her kan du læse mere om vores ydelser ved ejendomsservice:
 
 
   
Din servicepartner   
 
Hvad søger du hjælp til?   
 
 
 
 
 
 
Kort om os
 
Vi kører på hele Sjælland.
 
Mere end 25 års erfaring.
 
Stabile og effektive assistenter.
 
Dansktalende og serviceminded.
  
Fast personale der kommer hos jer.
 
Fra kun kr. 275,- ekskl. moms.
  
Kontakt os for forespørgsel på pris.
 
 
Musvit-Service Aps
 
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde
Cvr. 38036092
 
Mail. Musvit-Service@Outlook.com
Tlf.    60722188
 
Man-Fre  07:00 - 18:00
Lør-Søn   08:00 - 16:00
 
 
Kunder
 
 
 
Udtagelse
Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn. Nilfisken bliver svinget og gulvmoppen svejer igennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Jeg kan varmt anbefale MusvitService.dk - Udtagelse: Tina Rappold - MB Automatik
 
 
Fint besøg af Arbejdstilsynet
Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet, som var på rutinetjek i rengøringsbranchen. Ved gennemgåelse af vores arbejdsprocedure, arbejdsmiljø og sikkerhed, kan vi informere om at vi har fået "grøn smiley" da vi lever op til gældende regler og passer på vores medarbejdere.
 
 
 
 
 
Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit =)
 
Tlf.  60722188   Mail.  Musvit-Service@Outlook.com
 
Du kan også udfylde formularen oppe på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.