Rengøring Sjælland Musvit-Service
 
 
 
Musvit-Service rengøring billede
 

Om Musvit-Service

Musvit-Service er et velrenoveret rengørings-firma der assistere virksomheder ved den daglige rengøring. Opgaverne kan spænde vidt fra kontorrengøring, hovedrengøring, erhvervsrengøring, institutionsrengøring, håndværkerrengøring, vinduespolering, tæpperens, ejendomsservice eller kantineservice.
 
Hos Musvit-Service er der serviceminded og ansvarsbevidste medarbejdere, som tager højde for at der skal gøres ordentligt rent på vores samarbejdspartneres pladser.
 
Musvit-Service hovedsæde ligger i Hillerød, hvor vi har størstedelen af vor kunder i København og omegn. Vi assistere på hele Sjælland med flair for god service og konkurrencedygtige priser.
 
Vi går op i at vores medarbejdere kan læse, tale og forstå dansk, for at kunne kommunikere med vores kunder. Derudover går vi ind for at ren straffeattest skal fremvises og at medarbejdere er serviceminded og effektive.
 
Mange af de kunder vi har i dag er langvarrige samarbejdspartnere, da vi går ind for at yde den bedst mulige service, så vores samarbejdspartnere derfor foretrækker at benytte vores professionelle assistance ved erhvervsrengøring.
 
Her hos Musvit-Service står vi altid klar med åbne arme for at hjælpe jer!
 
Læs mere om vores service ved rengøring eller kontakt os idag
 
 

Services

 
¤    Erhvervsrengøring
¤   Hovedrengøring
¤    Institutionsrengøring
¤   Håndværkerrengøring
¤    Vinduespolering
¤   Tæpperens
¤    Ejendomsservice
¤   Kantineservice
 
 
 

Musvit-Service

 
Meterbuen 6, 1.Sal TV, 2740 Skovlunde
Damvejen 2, 3400 Hillerød
 
Musvit-Service@Outlook.com
www.MusvitService.dk
 
Tlf.  60 72 21 88
Cvr. 38 03 60 92
 
 

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

Erhvervs-rengøring Sjælland