Informationer om Musvit-Service
Vi tilbyder rene linjer, optimalt arbejdsmiljø og et behageligt indeklima
Din totale servicepartner
Vi tilbyder alt inden for rengøring, ejendomsservice, renseri og haveservice
Få et uforpligtende tilbud fra os
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Om Musvit-Service

Musvit-Service er et velrenoveret rengørings-firma, hvor vi assistere virksomheder ved den daglige rengøring. Opgaverne kan spænde vidt fra erhvervs-rengøring ved kontorrengøring, industrirengøring, entreprise rengøring, hovedrengøring, institutionsrengøring, håndværkerrengøring m.m.
 
Herudover tilbyder vi renseri service ved linnedservice, måtteservice og tæpperens.
 
Flere af vores kunder får også hjælp ved ejendomsservice, hvor vores speciale er vinduespudsning, trappevask, intern service og ad-hoc opgaver.
 
Vi har en bred vifte af kompetencer og det gælder også når det gælder om at have grønne fingre, da vi også har have og anlæg service inde over paletten af arbejdsområder. Eksempelvis kan vi hjælpe jer med græsslåning, busk- og hækkeklipning, snerydning, samt vedligeholdelse af haveanlæg.
 
Hos Musvit-Service har vi serviceminded og ansvarsbevidste medarbejdere, som er effektive og har hjertet på det rette sted. Vi ønsker nemlig altid at give vores kunder en ordentlig kvalitet af vores arbejde.
 
Vi går op i at vores medarbejdere kan læse, tale og forstå dansk, for at kunne kommunikere med vores kunder. Derudover går vi ind for at ren straffeattest skal fremvises og at medarbejdere er serviceminded og effektive.
 
Mange af de kunder vi har i dag er langvarrige samarbejdspartnere, da vi går ind for at yde den bedst mulige service, hver gang vi hjælper med en arbejdsopgave.
 
Hos Musvit-Service står vi klar med åbne arme for at hjælpe jer!
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark