MusvitService rengøring
 
 
 
 
MusvitService rengøring
 

Om Musvit-Service

 
B2B rengøring
 
Musvit-Service er et velrenoveret rengørings-firma der assistere virksomheder ved den daglige rengøring. Opgaverne kan spænde vidt fra kontorrengøring, hovedrengøring, erhvervsrengøring, institutionsrengøring, håndværkerrengøring, vinduespolering, tæpperens, ejendomsservice eller kantineservice.
 
Hos Musvit-Service er der serviceminded og ansvarsbevidste medarbejdere, som tager højde for at der skal gøres ordentligt rent på vores samarbejdspartneres pladser.
 
Musvit-Service hovedsæde ligger i Hillerød, hvor vi har størstedelen af vor kunder i København og omegn. Vi assistere på hele Sjælland med flair for god service og konkurrencedygtige priser.
 
Vi går op i at vores medarbejdere kan læse, tale og forstå dansk, for at kunne kommunikere med vores kunder. Derudover går vi ind for at ren straffeattest skal fremvises og at medarbejdere er serviceminded og effektive.
 
Mange af de kunder vi har i dag er langvarrige samarbejdspartnere, da vi går ind for at yde den bedst mulige service, så vores samarbejdspartnere derfor foretrækker at benytte vores professionelle assistance ved erhvervsrengøring.
 
Her hos Musvit-Service står vi altid klar med åbne arme for at hjælpe jer!
 
Læs mere om vores service ved rengøring eller kontakt os idag
 
 

Vi tilbyder

 
Pil     Erhvervsrengøring
Pil    Hovedrengøring
Pil     Institutionsrengøring
Pil    Håndværkerrengøring
Pil     Vinduespolering
Pil    Tæpperens
Pil     Ejendomsservice
Pil    Kantineservice
 
 
 

Musvit-Service

M. Musvit-Service@outlook.com
T.  60 72 21 88
 
Damvejen 2, 3400 Hillerød.
www.MusvitService.dk
Cvr. 38 03 60 92
 
Ledelse: Lasse
Lasse
 
 

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os