Kontakt os på tlf. 60722188
Vi står inde for at udføre vores arbejde tilfredsstillende
Vores medarbejdere er klar til at hjælpe jer
Vi kører ud til kunder på hele Sjælland

Vi står klar med åbne arme

Hos Musvit-Service går vi altid efter at yde en ekstra god service med omtanke for et rent arbejdsmiljø og et behageligt indeklima. Med mere end 20 års erfaring inden for branchen, kender vi til dagligdagens rutiner omkring rengøring og servicebranchen.
 
Vi kan både hjælpe jer med rengøringsservice, vinduespudsning, ejendomsservice, renseri opgaver, samt have og anlæg services.
 
Vores kundesegment er erhvervskunder på hele Sjælland og vi er altid klar til at lave et konkurrencedygtigt tilbud til jer.
 
Hvis du vil læse nærmere omkring vores services, så er du meget velkommen til at se mere ved at klikke dig ind på de forskellige arbejdskategorier i højre side.
 
Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.
 
 
Musvit-Service Visitkort
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseriservice Have og anlæg service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
Referencer Erhvervsrengøring
 
 
 
 
MusvitService.dk
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark