Vi tilbyder / Have og anlæg service / Grønne arealer - Græsslåning
Græsslåning på Sjælland
Vi tilbyder græsslåning i Nordsjælland - Midtsjælland - Vestsjælland - Sydsjælland - Region hovedstaden
Få et tilbud på græsslåning hos jer
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Græsslåning

 
Vi tilbyder græsslåning til erhverskunder, hvor vi holder grønne arealer pæne og indbydende.
 
Alt efter størrelse på jeres grønne arealer har vi forskellige typer græsslåmaskiner og havetraktorer til at udfører græsslåningen.
 

Medarbejdere

Vores dedikeret team af medarbejdere er dansktalende, serviceminded og effektive. I får fast personale, som står for at vedligeholde udendørsarealer ved græsslåning.
 

Område

Vi tilbyder grundig græsslåning på hele Sjælland. Vores medarbejdere bor i forskellige regioner af Sjælland og derfor har vi altid medarbejdere i nærheden af jer, som er klar til at hjælpe. Størstedelen af vores kundekreds er i Nordsjælland og region hovedstaden, hvor vi f.eks. tilbyder assistance i kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Greve, Ballerup, Rudersdal, Furesø, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og mange flere kommuner. Vi er vækstet til at have kunder i nord, syd, øst og vest af Sjælland, så vi er leveringsdygtige og konkurrencedygtige uanset, hvor på Sjælland at vi slår græs.
 

Samarbejde

Vi går altid op i at vores kunder er tilfredse. Når vi laver et samarbejde ud fra jeres ønsker og behov ved græsslåning, så vil vores serviceleder og havemand være jeres direkte kontaktpersoner, og vi holder det vi lover.
 

Tilfredshedsgaranti

Vi udfører løbende inspektion ved haveservice for at opretholde den gode græsslåning vi nu tilbyder. Vi har et ønske om at være i tæt kontakt med vores kunder uanset om det er positivt eller konstruktivt, for at vi altid kan leve op til vores kunders forventninger om et rent og behageligt miljø. Derfor har du som kunde hos os en personlig serviceleder tilknyttet du altid kan ringe til, hvis i f.eks. ekstra tilføjelser ved græsslåningen eller andet.
 

Honorering

Vi yder græsslåning på timebasis, månedbasis, årsbasis eller ved enkeltopgaver ud fra jeres ønske.
 

Pris på græsslåning

Vores priser ligger fra kr. 350,- ekskl. moms i timen, hvor alt er inklusiv. Både medarbejdere, forsikringer, midler, maskiner og transport er med i prisen. Du får ingen "skjulte" ekstra regninger når du benytter vores services.
 

Konkurrencedygtige

Vi er konkurrencedygtige på pris og samtidig leveringsdygtige ved græsslåning. Ring i dag for at få et uforpligtende tilbud fra os på telefon 60722188
 
 
 
Rens af terrasse Græsslåning Snerydning
 
 
Her kan du læse mere om vores serviceydelser ved haveservice:
 
 
 
   
Din servicepartner   
 
Hvad søger du hjælp til?   
 
 
 
 
 
 
Kort om os
 
Vi kører på hele Sjælland.
 
Mere end 25 års erfaring.
 
Stabile og effektive assistenter.
 
Dansktalende og serviceminded.
  
Fast personale der kommer hos jer.
 
Fra kun kr. 275,- ekskl. moms.
  
Kontakt os for forespørgsel på pris.
 
 
Musvit-Service Aps
 
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde
Cvr. 38036092
 
Mail. Musvit-Service@Outlook.com
Tlf.    60722188
 
Man-Fre  07:00 - 18:00
Lør-Søn   08:00 - 16:00
 
 
Kunder
 
 
 
Udtagelse
Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn. Nilfisken bliver svinget og gulvmoppen svejer igennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Jeg kan varmt anbefale MusvitService.dk - Udtagelse: Tina Rappold - MB Automatik
 
 
Fint besøg af Arbejdstilsynet
Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet, som var på rutinetjek i rengøringsbranchen. Ved gennemgåelse af vores arbejdsprocedure, arbejdsmiljø og sikkerhed, kan vi informere om at vi har fået "grøn smiley" da vi lever op til gældende regler og passer på vores medarbejdere.
 
 
 
 
 
Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit =)
 
Tlf.  60722188   Mail.  Musvit-Service@Outlook.com
 
Du kan også udfylde formularen oppe på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.