Om musvit-service / Referencer
Referencer og kunder
Vi går op i at servicere vores kunder på bedste vis
Vi har en bred vifte af private- og erhvervskunder
Vores kunder er alt fra lægehuse, børnehaver, kontorer, hjem, frisører, håndværker m.m.

Referencer

Vi tilbyder en bred vifte af services, som vi hjælper vores kære kunder med.
 
Vores kundesegment er b2b, og vi ved at rene linjer og et optimalt arbejdsmiljø er vigtigt for at vores kunder føler sig godt tilpas på arbejdspladsen. Derfor yder vi den bedst mulige service for at alle er tilfredse.
 
Vi har kunder inden for alt fra lægehuse, børnehaver, kontorbygninger, produktionsvirksomheder og mange andre som vi dagligt gør rent for.
 
Her på siden kan du se en udtagelse fra en af vores dejlige kunder, som vi er utrolig glade for at have et samarbejde med.
 
 
Udtagelser fra Tina Rappold fra MB Automatik
"Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn, altid glade medarbejdere der kommer. Nilfisken bliver svinget og gulv moppen svajer i gennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit. Jeg kan varmt anbefale Musvit-Service"
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark