Vi tilbyder / Have og anlæg service / Snerydning
Snerydning på Sjælland
Få hjælp til at ryde sne og salte henover vinteren
Få et tilbud på snerydning og saltning
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Snerydning og saltning

Hos Musvit-Service tilbyder vi snerydning af parkeringspladser, fortov og andre stier. Herudover kan vi også salte, så der ikke forekommer uheld pga. glatte veje.
 
Saltning og snerydning er ressourcekrævende arbejde, da medarbejdere skal stå klar ved tilkaldevagt. Derudover kræver snerydning og saltning også større maskiner til større arealer.
 
Der er flere muligheder for tilvalg at vores ordning alt efter om i vil have ryddet hver dag, eller om det skal ske i weekenden.
 
Vi salter og ryder sne efter behov og i er altid velkommen til at kontakte os for at få en pris på at udføre arbejdet hos jer.
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark