Om musvit-service / Medarbejdere
Dygtige og effektive medarbejdere
Vores medarbejdere er klar til at løfte enhver arbejdsopgave
Dansk kvalitetsarbejde
Vi har mere end 25 års erfaring og er klar til at hjælpe jer

Medarbejdere

 
Hos Musvit-Service tilbyder vi en bred vifte af services, hvor vi sætter fokus på at løfte vores kære kunders behov på bedste vis med dygtige medarbejdere.
 
Vores medarbejdere har erfaring inden for det arbejdsråde de besidder, og bliver løbende tilbudt efteruddannelser for at kunne yde en endnu bedre arbejdsindsats. Vi har den mening at uanset alder og erfaring, så det sundt at lære noget nyt hver dag. Flere af vores assistenter har mere en 20 års erfaring, og det bringer fordelene tilgode for vores kunder.
 
Vores kernekompetence er rengøringsydelser til erhvervslivet og her har vi nogen utrolig dygtige og hjælpsomme rengøringsassistenter.
 
Når vi ansætter personale, så går vi op i at kunne tilbyde en effektiv og venlig kundeservice, hvor alle skal kunne læse, tale og forstå dansk. Det er en fordel for vores kære kunder, da der måske kan være sat en huskeseddel op et sted, som rengøringsassistenter skal tage højde for ved rengøringen.
 
Derudover har vi et krav til at vores medarbejdere skal fremvise straffeattest, da der på mange arbejdspladser ligger følsomme oplysninger.
 
Når du stifter et samarbejde med Musvit-Service, så er det indehaver Lasse Dalå og serviceleder Anni Rasmussen der er dine kontaktpersoner, udover dine faste rengøringsassistenter.
 
Kontakt os i dag eller læs mere under fanen Vi tilbyder
 
 
 
   
Din servicepartner   
 
Hvad søger du hjælp til?   
 
 
 
 
 
 
Kort om os
 
Vi kører på hele Sjælland.
 
Mere end 25 års erfaring.
 
Stabile og effektive assistenter.
 
Dansktalende og serviceminded.
  
Fast personale der kommer hos jer.
 
Fra kun kr. 275,- ekskl. moms.
  
Kontakt os for forespørgsel på pris.
 
 
Musvit-Service Aps
 
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde
Cvr. 38036092
 
Mail. Musvit-Service@Outlook.com
Tlf.    60722188
 
Man-Fre  07:00 - 18:00
Lør-Søn   08:00 - 16:00
 
 
Kunder
 
 
 
Udtagelse
Rengøringen fra Musvit-Service er helt suveræn. Nilfisken bliver svinget og gulvmoppen svejer igennem lokalerne, altid med et smil med på vejen. Jeg kan varmt anbefale MusvitService.dk - Udtagelse: Tina Rappold - MB Automatik
 
 
Fint besøg af Arbejdstilsynet
Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet, som var på rutinetjek i rengøringsbranchen. Ved gennemgåelse af vores arbejdsprocedure, arbejdsmiljø og sikkerhed, kan vi informere om at vi har fået "grøn smiley" da vi lever op til gældende regler og passer på vores medarbejdere.
 
 
 
 
 
Hvis alt er beskidt, så ring til Musvit =)
 
Tlf.  60722188   Mail.  Musvit-Service@Outlook.com
 
Du kan også udfylde formularen oppe på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.