Om musvit-service / Medarbejdere
Dygtige og effektive medarbejdere
Vores medarbejdere er klar til at løfte enhver arbejdsopgave
Dansk kvalitetsarbejde
Vi har mere end 25 års erfaring og er klar til at hjælpe jer

Medarbejdere

Hos Musvit-Service tilbyder vi en bred vifte af services, hvor vi sætter fokus på at løfte vores kære kunders behov på bedste vis med dygtige medarbejdere.
 
Vores medarbejdere har erfaring inden for det arbejdsråde de besidder, og bliver løbende tilbudt efteruddannelser for at kunne yde en endnu bedre arbejdsindsats. Vi har den mening at uanset alder og erfaring, så det sundt at lære noget nyt hver dag. Flere af vores assistenter har mere en 20 års erfaring, og det bringer fordelene tilgode for vores kunder.
 
Vores kernekompetence er rengøringsydelser til erhvervslivet og her har vi nogen utrolig dygtige og hjælpsomme rengøringsassistenter.
 
Når vi ansætter personale, så går vi op i at kunne tilbyde en effektiv og venlig kundeservice, hvor alle skal kunne læse, tale og forstå dansk. Det er en fordel for vores kære kunder, da der måske kan være sat en huskeseddel op et sted, som rengøringsassistenter skal tage højde for ved rengøringen.
 
Derudover har vi et krav til at vores medarbejdere skal fremvise ren straffeattest, da der på mange arbejdspladser ligger følsomme oplysninger.
 
Når du stifter et samarbejde med Musvit-Service, så er det indehaver Lasse Dalå og serviceleder Anni Rasmussen der er dine kontaktpersoner, udover dine faste rengøringsassistenter.
 
Vil i høre mere, så tøv ikke med at ringe - Vi er klar til at hjælpe.
 
 
Serviceleder
Anni Rasmussen
Tlf. 60722188
Anni
Indehaver
Lasse Dalå
Tlf. 28923741
Lasse
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark