Vi tilbyder / Rengøring / Entreprise rengøring
Entrepriserengøring på Sjælland
Vi tilbyder stabil og effektiv entrepriserengøring
Få entrepriserengørring fra kun kr. 300,- ekskl. moms
Vi står inde for at der bliver gjort ordentligt rent
Ring i dag og få et tilbud på entrepriserengøring
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Entreprise rengøring

Hos Musvit-Service tilbyder vi grundig og effektiv entrepriserengøring, hvor vi ved at der ofte er en deadline på, hvornår slutrengøringen skal være udført. Vi assistere både ved nybyggerier, flytninger og andre specialopgaver inden for entrepriserengøring.
 
Vi kan træde til med kort varsel og udføre rengøringsopgaven efter de aftalte standarder, som laves indbyrdes.
 
Når en beboer eller en virksomhed skal til at flytte ind i nye lokaler, så er det vigtigt at lokalerne er indbydene og klar til indflytning. Her er vi effektive til at få tingende gjort grundigt og lige til tiden.
 
Tøv ikke med at ringe, vi står klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få et tilbud på at få udført entrepriserengøring hos jer.
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service / Rengøring

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark