Vi tilbyder / Ejendomsservice / Trappevask
Trappevask på Sjælland
Vi tilbyder trappevask til boligselskaber, ejendomsselskaber m.m.
Få et tilbud på trappevask
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Trappevask

Hos Musvit-Service tilbyder vi trappevask til erhvervslivet. Vi yder både trappevask til boligforeninger, ejendomsselskaber og mange andre typer virksomheder.
 
Vi har forskellige redskaber til at lette den daglige rengøring ved trappevask og det gør at vi kan tilbyde en effektiv og grundig trappevask.
 
Vi har konkurrencedygtige priser og er klar til at hjælpe jer.
 
Tøv ikke med at ringe, vi står klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få en uforpligtende pris på et godt samarbejde.
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

Musvit-Service
Erhvervsrengøring og Ejendomsservice
Meterbuen 10
2740 Skovlunde
Danmark
Cvr: 38036092
 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark