Vi tilbyder / Rengøring
Rengøring på Sjælland
Vi tilbyder erhvervsrengøring, kontorrengøring, butiksrengøring og institutionsrengøring m.m.
Vi tilbyder stabil og effektiv rengøringsservice
Få rengøring fra kun kr. 300,- ekskl. moms.
Ring i dag og få et tilbud på rengøring
Vi kan kontaktes på tlf. 60722188

Rengøring fra Musvit-Service

I mange år har rengøring været en dyd i vores forretning og det skinner i gennem når vores medarbejdere besøger kunders arbejdspladser. Vi ligger stor vægt i at servicere vores kunder på bedste vis ved at gøre ordentligt rent.
 
Vores kompetencer spænder vidt inden for rengøring, hvor vi tilbyder erhvervs-rengøring, butiksrengøring, institutionsrengøring, industrirengøring, entreprise rengøring, hovedrengøring og andre former for rengøring services.
 
Ved et samarbejde med os, bliver der bearbejdet en arbejdsplan med detaljer over det arbejde der skal udføres på rengøringspladserne.
 
Vi ønsker altid at vores samarbejdspartnere er tilfredse og vil også meget gerne høre fra Jer, hvis i har brug for assistance på området.
 
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på vores rengøringservice.
 
 
Rengøring
 
 
 
 
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 

Musvit-Service / Rengøring

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseri service Have service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Musvit Service rengøring referencer
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark