Din totale servicepartner

 
Rengøring Sjælland Musvit-Service
 
 
 
Rengøring banner
 
Hos Musvit-Service har vi en ære i at gøre ordentligt rent hos vores erhvervskunder på Sjælland. Vi tilbyder erhvervsrengøring, hvor vi ved at rene linjer og et behageligt arbejdsmiljø er vigtigt for at vi har tilfredse kunder. I kan både få assistance ved kontorrengøring, butiksrengøring, industrirengøring, lagerrengøring, institutionsrengøring, entrepriserengøring og andre former for erhvervsrengøring. Nedenfor kan du klikke dig ind og læse om det rengøringsområde, som er aktuelt hos jer.
 
 
 
 
 
Renseri top menu
 
Vi tilbyder renseriservice inden for linnedservice, tæpperens og måtteservice. I mange år har vores speciale været at gøre rent for vores kære erhvervskunder, men efter flere forespørgsler har vi udviddet forretningen med renseriservice. Derfor kan vi nu tilbyde at i kan få rene måtter, rene viskestykker og andre renseriopgaver. Nedenfor kan du klikke dig videre og læse om renseriområde, som vi kan hjælpe jer med.
 
   > Linnedservice                > Måtteservice            > Tæpperens               
 
 
 
 
Ejendomsservice
 
Vi har flere erhvervskunder vi assistere ved ejendomsservice, inden for trappevask, vinduespudsninng, intern service opgaver og rengøring ved flyttelejligheder. Med mange år i branchen, ved vi at det er vigtigt at få arbejdet gjort yderst tilfredsstillende. Vores medarbejdere kender til dagligdagen hos store boligselskaber, ejendomsadministrator og andre selskaber. Vi er derfor klar til at give et tilbud på at assistere jer. Nedenfor kan du klikke dig ind og læse om det arbejdsområde vi kan hjælpe jer med.
 
   > Vinduespudsning          > Trappevask                  > Flyttelejligheder          > Ad-hoc opgaver                              
 
 
 
 
Have og anlæg top banner
 
Flere af vores medarbejdere har erfaring i have og anlægs-service og derfor tilbyder vi også at holde haveanlæg vedlige, så jeres kunder synes det er pænt og præsentabelt at komme ind til jer udefra. Hos Musvit-Service hjælper vi både ved havearbejde inden for græsslåning, lugning, hækkeklipning og snerydning når vi er i de kolde tider. Nedenfor kan du klikke dig ind og finde det eller de arbejdsområder vi kan hjælpe jer med.
 
   > Græsslåning                             > Busk- og hækkeklipning   > Haveanlæg                             > Snerydning                                                     
 
 
 
 

Services

Vi tilbyder en bred vifte af services inden for rengøring, renseri, ejendomsservice, samt have og anlæg service. Flere af vores medarbejdere har over 20 års erfaring i servicebranchen og det gør at vi ved at kvalitet er vigtigt for at vores kunder er tilfredse.
 
Vores spidskompetencer er erhvers-rengøring, hvor vi med årenes løb også er specialiseret inden for vores andre arbejdsområder. Vores kundesegment er erhvervskunder på Sjælland.
 
Ved vores rengøring service tilbyder vi erhvervsrengøring, butiksrengøring, institutionsrengøring, industrirengøring, entreprise rengøring og hovedrengøring.
 
Vi har nu også mulighed for at yde renseri service ved linnedservice, måtteservice, tæpperens, samt gardin- og persiennevask.
 
Udover overstående arbejdsområder har vi også bred erfaring inden for ejendomsservice, hvor vi hjælper vores kunder ved vinduespudsning, trappevask, flyttelejligheder, intern service og ad-hoc opgaver, som vores kunder er meget tilfredse med.
 
Sidst men ikke mindst, leverer vi have og anlæg services inden for græsslåning, busk- og hækkeklipning, snerydning og vedligeholdelse af haveanlæg.
 
Vi går altid ind for at være effektive med en god service og konkurrencedygtige priser.
 
Tøv ikke med at ringe, vi er klar til at hjælpe jer.
 
Ring til MusvitService Rengøring
 

Ring i dag

Vores koncept omfatter følgende supplerende services, som du finder her på siden.
 
Vi kører ud til kunder på hele Sjælland og er også klar til at hjælpe jer.
 
Få løftet jeres behov for specialopgaver.
 
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
 
Telefon.
60 72 21 88
 
 
Rengøring service

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseriservice Have og anlæg service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
Referencer Musvit Service Rengøring
 
 
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark | Tlf.: 28923741