Om musvit-service / Kvalitetsikring
Kvalitetsikring af vores arbejde
Vi udføre kvalitetskontrol for at holde vores høje standard
Tilsyn af arbejdsopgaver
Vores tilsyn bliver udført af indehaver, serviceledere eller driftsledere

Kvalitetsikring

Her hos Musvit-Service anvender vi kundekontakt, som en af de vigtige faktorer for at rengøringen bliver efter kundens behov for kvalitet. Dette er vores driftsledere og inspektører, som har tilsynsopgaverne som står for den kundekontakt, og som sammen med vores kunder udarbejder de kvalitetsrapporter mindst en gang pr. måned eller efter kundens ønske.
 
Kvalitetsrapporterne vil derefter rapporteres til kunden og det samlede resultat videregives til serviceassistenten, som herefter udfører eventuelle forbedringer hurtigt og effektiv, hvis der skulle være noget at sætte en finger på.
 
Som grundlag for kvalitetsikring vil der blive udarbejdet en detaljeret arbejdsplan, hvor hver eneste opgave er defineret, så vores personale har klare retningslinjer at gå efter.
 
Ved opstart gennemgår inspektør eller arbejdslederen hele rengøringsopgaven sammen med rengøringsholdet, assistenten. Man gennemgår nøje den vedlagte arbejdsplan for hvert lokale og de enkelte opgaver uddeligeres til den/ de enkelte rengøringsassistenter. Alle på holdet er således klar over, hvilken arbejdsopgave han/hun skal varetage. Derfor kan vi give vores kunder kvalitetsgaranti for vores arbejdsopgaver bliver udført uden små mangler og fejl.
 
Her kan du se vores kvalitetsrapport:
 
Kvalitetsrapport erhvervsrengøring
 
Vi har udviklet et smiley-kort, som er med til at vi kan tilbyde en god kvalitet. Se vores informationer om "smiley-kort"
 
Du er meget velkommen til at læse mere om os under "Om Musvit-Service"
 
Ring i dag og få et uforpligtende tilbud, vi er klar til at hjælpe jer.
 
 
Ring til MusvitService Rengøring
 
 

Musvit-Service

 
Indehaver
Lasse Dalå
Lasse
Serviceleder 
Anni Rasmussen
Anni
 
Tlf  60722188
Cvr 38036092
www.MusvitService.dk
Musvit-Service@outlook.com
Meterbuen 10, 2740 Skovlunde

Vi har til huse her

Bliv kontaktet af os

 
Erhvervsrengøring Ejendomsservice Renseriservice Have og anlæg service
Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på erhvervsrengøring. Vi tilbyder stabile og dygtige rengøringsassistenter med mange års erfaring. Vi yder både rengøring ved kontorrengøring - butiksrengøring - industrirengøring - entrepriserengøring - institutionsrengøring og hovedrengøring.
Læs mere under rengøring
Vi har erfaring inden for ejendomsservice, hvor vores medarbejdere har speciale ved vinduespudsning - trappevask - intern service - ad-hoc opgaver eller andre vicevært arbejde. Ingen opgave er for lille eller for stor, vi står altid klar til at hjælpe jer med diverse arbejdsopgaver.
Læs mere under ejendomsservice
Vi har udviddet Musvit-Service og tilbyder nu også renseriservice, så det ikke kun er lokalerne der skinner ved rengøringen. Vi tilbyder alt inden for linnedservice - måtteservice og tæpperens, så i kan få rene linjer hele vejen i gennem virksomheden.
Læs mere under renseri
Hos Musvit-Service går vi efter at have alt under et tag, og derfor har vi medarbejdere med grønne fingre, som med glæde vil hjælpe jer inden for vedligeholdelse af have og anlæg. Vi tilbyder både at græsslåning - klippe hække - klippe buske - Fliserensning og snerydning.
Læs mere under have og anlæg
 
 
 
 
Reference Rengøring MusvitService
    LINKS
 
Rengøring bund
Musvit-Service | CVR: 38036092 | Meterbuen 10, 2740 Skovlunde - Danmark